Bij ons draait alles om lunch op locatie

Laat uw gezonde lunch of lunchpakketten voor vergaderingen, bijeenkomsten of evenementen bezorgen in Groningen en omgeving door Lunchbox Groningen.

Onze geschiedenis

Lunchbox Groningen is onderdeel van Foodfellas Catering, dat al bijna 20 jaar actief is in Groningen en omgeving. Begonnen als partycateraar, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat zich ook richt op het leveren van gezonde verantwoorde lunchgerechten en lunchpakketten bij bedrijven, organisaties en particulieren. Eerst onder de naam Bedrijfslunch Groningen en tegenwoordig als Lunchbox Groningen. Meer dan 35 jaar ervaring in het vakgebied vindt u bij ons terug in veel zelfgemaakte producten en origineel belegde broodjes, allemaal volgens eigen recept.

Stel uw lunch samen

Onze diensten

Bij Lunchbox Groningen verzorgen we lunches op maat bij onder andere bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen in Groningen en omgeving. Uw lunch, lunchpakketten, huisgemaakte soepen, gezonde belegde broodjes en heerlijke biologische dranken en sappen bezorgen wij graag bij u op locatie in Groningen en omgeving. In samenwerking met Foodfellas kunnen wij u ook helpen met de gehele organisatie van uw bijeenkomst of evenement.

Neem contact op

Een gezonde lunch is onze missie

Een gezonde, gevarieerde en verantwoorde lunch serveren, dat vinden wij belangrijk. Bij ons bestelt u niet zomaar een broodje kaas, maar een kwaliteitsproduct dat bereid is met aandacht en liefde voor goede producten. Daarom gebruiken wij een smakelijke boerenkaas van onze lokale leverancier en biologische verswaren.

Het is onze missie om uw bedrijfslunch op locatie tot een succes te maken met gezonde en bijzondere gerechten. Dat doen wij door gebruik te maken van:

  • Verse en seizoensgebonden ingrediënten
  • Inkoop bij lokale leveranciers
  • Onze eigen originele recepten
  • Biologisch afbreekbare producten (al 15 jaar)
Lunch bestellen

De beloftes van Lunchbox Groningen

  • Originele broodjes en gerechten van huisgemaakte, lokale en verse producten
  • Volledig verzorgde lunch of lunchpakketten op locatie
  • Duurzaam en verantwoorde bedrijfsvoering
  • Bestellen zonder account en betalen met factuur

Bij ons is uw lunch de belangrijkste maaltijd van de dag!

Tijdens uw vergadering of evenement speelt het pauzemoment een grote rol. Even bijpraten en energie opdoen voor een productief vervolg van uw bijeenkomst. Een goede en gezonde lunch hoort daar zeker bij! In de winter vindt u bij ons daarom verwarmende huisgemaakte soepen en in de zomer frisse smoothies, salades of fruitsalades. Natuurlijk met ingrediënten die op dat moment van het land komen. Zo komt u de (werk)dag wel door!

Wilt u dat wij rekening houden met allergieën en diëten? Geen probleem, want we denken graag met u mee en we hebben ervaring met het bereiden van alternatieve opties voor onze gerechten. Voor vragen en overlegpunten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bekijk ons menu

Van onze klanten

Verschillende klanten lieten ons in een review weten heel blij te zijn met onze diensten. Dat delen we natuurlijk graag met u!

Volledig ontzorgd

Foodfellas catering Groningen & Friesland

Met veel zorg en aandacht bereiden wij in onze keuken de mooiste gerechten voor u. Omdat uw evenement een totaalbeleving is, helpt Foodfellas u ook graag met de rest van de organisatie. U kunt daarom bij ons terecht voor bedienend personeel, logistiek en aankleding. Vraag naar de mogelijkheden!

Meer over Foodfellas Catering