Bij ons draait alles om lunch op locatie

Voor vergaderingen, personeelsbijeenkomsten of een evenement. Uw gemak staat bij ons centraal. Dat begint bij bestelgemak en ronden we af met een heerlijke verse lunch. Vanzelfsprekend compleet geleverd met sappen, melk, fruit en wat u verder maar wenst. En altijd op tijd!!

Ruim 15 jaar actief

We zijn onderdeel van Foodfellas Catering. Een op de Mediterrane keuken gerichte cateraar. Inmiddels zijn we bijna 20 jaar actief in Groninger Stad en Ommeland. We verzorgen met succes de catering op feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Stel uw lunch samen

Voor zowel particulieren als bedrijven

Persoonlijke aandacht om op uw wensen in te spelen vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we lenig en flexibel georganiseerd. We schakelen snel voor zowel grote als kleine opdrachten.

Neem contact op

Onze 5 zekerheden

Of u nu een lunch nodig heeft voor een groot sporttoernooi, een personeelsuitje of een vergadering. Wij zorgen er voor. De lekkerste kantoorlunches in Groningen zijn daarom altijd:

  • met verse ingrediënten bereid
  • huisgemaakte (bio)vleeswaren en beleg
  • passend voor iedere gelegenheid: van 'makkelijk en snel' tot 'luxe en representatief'
  • te bestellen rekening houdend met allergieën en diëten
  • makkelijk te bestellen zonder account en snel geleverd op iedere locatie rondom Groningen -te betalen op factuur of contant
Volledig ontzorgd

Foodfellas catering Groningen & Friesland

Hoewel ons hart in de keuken ligt, snappen we heel goed dat u graag volledig ontzorgd wilt worden. En een evenement een totaalbeleving is. Foodfellas helpt u graag met de gehele organisatie. Naast het verzorgen van eten en drinken kunt u daarom ook bij ons terecht voor bedienend personeel, logistiek en aankleding.

Meer over Foodfellas Catering