Smoothies bestellen in Groningen

Geniet van pure luxe tijdens de lunch met onze zelfgemaakte smoothies, boordevol seizoensfruit. Een smaakvolle toevoeging aan uw gezonde bedrijfslunch, altijd vers bereid met fruit van het seizoen. Bestel uw verse smoothies bij Lunchbox Groningen en laat ze bezorgen in en rondom Groningen.

Wij werken uitsluitend met verse producten. Geef daarom bij voorkeur uw bestelling 1 dag van tevoren aan ons door of neem contact op!

Smoothie

Prijs per stuk
Huisgemaakte smoothie (0,25l.) van het seizoen Lees meer
Excl. BTW

Onze smoothies als verkwikkend tussendoortje

Voor een extra genietmoment tijdens de lunch kiest u voor een van onze verse smoothies. Ze worden door ons vers bereid op basis van puur fruitsap of yoghurt, met vers seizoensfruit en zonder toegevoegde ingrediënten. Laat u verrassen door heerlijke smoothies met sinaasappel en banaan of smoothies op basis van fruitsap met rood fruit. Probeer ook eens onze volle romige yoghurtsmoothies met fruit van het seizoen, ze zijn een smakelijke aanvulling op uw bedrijfslunch of als tussendoortje. Onze smoothies met avocado bevatten al het goede van deze prachtige vrucht, van gezonde vetten tot vitamines en mineralen. Pure verwennerij tijdens de lunch, eenvoudig besteld en gekoeld bij u bezorgd.

Bekijk onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor eventuele vragen of speciale verzoeken. Bij Lunchbox Groningen begrijpen we dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn en denken we graag met u mee!

Een andere lunch online bestellen?

Naast bovenstaand assortiment kunt u bij ons ook onder andere broodjes, soepen, snacks, salades, fruit en zuivel bestellen voor uw kantoorlunch. U kunt zelfs eenvoudig complete lunchpakketten online bestellen, wel zo makkelijk! Wist u trouwens dat we gratis bezorgen op de industriegebieden Eemspoort, Euvelgunne en Driebond? Voor andere delen van de stad Groningen rekenen we slechts €10,- bezorgkosten per bestelling tussen 11:00 en 13:00. Op andere tijdstippen of in het weekend rekenen we v.a. €20,- bezorgkosten. Maak uw zakelijke lunch compleet en bekijk ons complete assortiment!

Bekijk het complete assortiment

De zekerheden van Lunchbox Groningen

Bezorgen of afhalen!

Bestellingen op Eemspoort, Driebond en Euvelgunne worden gratis bezorgd!

Altijd vers bereid!

Al onze lunches zijn met verse ingrediënten bereid. Geen kleffe weekendbollen, maar vers brood!

Rekening houdend met diëten

Geef het aan, wij houden rekening met allergieën en diëten!

Ruim belegd

Elke broodje is ruim belegd met verse producten huisgemaakte toppings of lekker belegd met roomboter!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Neem contact op