Dranken bestellen in Groningen

Bij Lunchbox Groningen begrijpen we dat een verantwoorde en lunch pas echt compleet is met de perfecte drank. Daarom hebben we een uitgebreid assortiment aan dranken samengesteld en bezorgen we ze met plezier in en rondom Groningen. Of u nu van zuivel, verse vruchtensappen of verrukkelijke smoothies houdt, we hebben voor ieder wat wils. Kies uit ons aanbod zuivel, verse vruchtensappen en smoothies een drank die past bij uw lunch. Want dat royaal belegde broodje of die frisse salade verdient natuurlijk een passende drank!

Wij werken uitsluitend met verse producten. Geef daarom bij voorkeur uw bestelling 1 dag van tevoren aan ons door of neem contact op!

Biologische melk

Prijs per liter
Literpak melk Lees meer
Excl. BTW

Biologische karnemelk

Prijs per stuk
Literpak karnemelk Lees meer
Excl. BTW

Smoothie

Prijs per stuk
Huisgemaakte smoothie (0,25l.) van het seizoen Lees meer
Excl. BTW

Appel perensap 0.25l. KLEIN!

Prijs per fles (0.25l)
Lees meer
Excl. BTW

Appel perensap van 's Lands Beste 0.75l

Prijs per stuk
Fles Appel perensap van 0,75 liter Lees meer
Excl. BTW

Sinaasappelsap 0.25l. KLEIN

Prijs per fles (0.25l)
Lees meer
Excl. BTW

Jus van 's lands Beste 0.75l

Prijs per fles (0.75l)
Fles gepasteuriseerde sap van 0,75liter Lees meer
Excl. BTW

Bij iedere lunch een passende drank

Ons drankenaanbod is met veel aandacht voor kwaliteit en smaak samengesteld en bestaat uit heerlijke opties om uw bedrijfslunch compleet te maken. Bestel uw lunch met dranken bij Lunchbox Groningen en heb nergens meer omkijken naar. Kies bijvoorbeeld voor onze biologische zuivel; de melk en karnemelk zijn afkomstig van koeien die zo veel als mogelijk buiten rond lopen. Een verantwoorde keuze voor bij uw lunch. Voor echte arbeidsvitaminen kiest u een van onze fruitsappen, die rechtstreeks uit de boomgaard zijn geperst en dus vol zijn van smaak. Voor een echt luxe optie, kiest u voor onze huisgemaakte smoothies met seizoensfruit. Bij Lunchbox Groningen vindt u alles om van uw bedrijfslunch een heerlijk en vooral gezond succes te maken!

Met dieetwensen en allergieën houden wij graag rekening. Neem gerust contact met ons op als u vragen of specifieke verzoeken heeft. Ons team staat klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat uw lunchervaring bij Lunchbox Groningen perfect is, van begin tot eind. 

Een andere lunch online bestellen?

Naast bovenstaand assortiment kunt u bij ons ook onder andere broodjes, soepen, snacks, salades, fruit en zuivel bestellen voor uw kantoorlunch. U kunt zelfs eenvoudig complete lunchpakketten online bestellen, wel zo makkelijk! Wist u trouwens dat we gratis bezorgen op de industriegebieden Eemspoort, Euvelgunne en Driebond? Voor andere delen van de stad Groningen rekenen we slechts €10,- bezorgkosten per bestelling tussen 11:00 en 13:00. Op andere tijdstippen of in het weekend rekenen we v.a. €20,- bezorgkosten. Maak uw zakelijke lunch compleet en bekijk ons complete assortiment!

Bekijk het complete assortiment

De zekerheden van Lunchbox Groningen

Bezorgen of afhalen!

Bestellingen op Eemspoort, Driebond en Euvelgunne worden gratis bezorgd!

Altijd vers bereid!

Al onze lunches zijn met verse ingrediënten bereid. Geen kleffe weekendbollen, maar vers brood!

Rekening houdend met diëten

Geef het aan, wij houden rekening met allergieën en diëten!

Ruim belegd

Elke broodje is ruim belegd met verse producten huisgemaakte toppings of lekker belegd met roomboter!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Neem contact op