Zuivel bestellen in Groningen

Een vers bereide lunch is niet compleet zonder een van onze dranken. Wij hebben voor u een selectie biologische zuiveldranken gemaakt die uitstekend samengaat met de heerlijke, rijk belegde broodjeshuisgemaakte soepen of salades van onze menukaart. Welk gerecht u ook kiest van onze menukaart, Lunchbox Groningen levert niet alleen uw lunch, maar ook zuiveldranken naar keuze, rechtstreeks bij u op locatie in en rondom Groningen.

Wij werken uitsluitend met verse producten. Geef daarom bij voorkeur uw bestelling 1 dag van tevoren aan ons door of neem contact op!

Biologische melk

Prijs per liter
Literpak melk Lees meer
Excl. BTW

Biologische karnemelk

Prijs per stuk
Literpak karnemelk Lees meer
Excl. BTW

Biologische zuivel bij uw gezonde lunch

Onze zuivelproducten zijn van biologische oorsprong en worden gemaakt van melk afkomstig van koeien die zoveel als mogelijk buiten grazen en vers gras eten. Dit maakt onze zuivel een gezonde en verantwoorde keuze om uw bedrijfslunch compleet te maken. Heeft u een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide aanbod lunchgerechten? Combineer dan uw warme soep of frisse salade eens met een glas romige melk. Onze biologische melk is rijk aan voedingsstoffen en altijd vers, wat een heerlijke aanvulling is op uw lunch. Liever een friszure twist? Dan is onze biologische karnemelk een uitstekende keuze. Het is een heerlijk verkoelende en dorstlessende drank die perfect past bij de gerechten van Lunchbox Groningen. 

Misschien geeft u toch de voorkeur aan een andere drank bij uw lunch? Bekijk dan ook zeker ons aanbod aan fruitsappen en vers gemaakte smoothies. Deze smaakvolle opties bieden een verfrissende variatie voor het lunchmoment.

Heeft u wegens dieet of allergie vragen? Kijk eens bij onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag met een passende oplossing!

Een andere lunch online bestellen?

Naast bovenstaand assortiment kunt u bij ons ook onder andere broodjes, soepen, snacks, salades, fruit en zuivel bestellen voor uw kantoorlunch. U kunt zelfs eenvoudig complete lunchpakketten online bestellen, wel zo makkelijk! Wist u trouwens dat we gratis bezorgen op de industriegebieden Eemspoort, Euvelgunne en Driebond? Voor andere delen van de stad Groningen rekenen we slechts €10,- bezorgkosten per bestelling tussen 11:00 en 13:00. Op andere tijdstippen of in het weekend rekenen we v.a. €20,- bezorgkosten. Maak uw zakelijke lunch compleet en bekijk ons complete assortiment!

Bekijk het complete assortiment

De zekerheden van Lunchbox Groningen

Bezorgen of afhalen!

Bestellingen op Eemspoort, Driebond en Euvelgunne worden gratis bezorgd!

Altijd vers bereid!

Al onze lunches zijn met verse ingrediënten bereid. Geen kleffe weekendbollen, maar vers brood!

Rekening houdend met diëten

Geef het aan, wij houden rekening met allergieën en diëten!

Ruim belegd

Elke broodje is ruim belegd met verse producten huisgemaakte toppings of lekker belegd met roomboter!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Neem contact op