Smoothie bestellen in Groningen

Pure luxe bij de lunch; een verse smoothie met seizoensfruit. Een heerlijke aanvulling op uw gezonde bedrijfslunch en altijd vers door ons bereid met fruit van het seizoen. Bestel uw verse smoothies bij Lunchbox Groningen en laat uw bestelling bezorgen in en rondom Groningen.

Wij werken uitsluitend met verse producten. Geef daarom bij voorkeur uw bestelling 1 dag van tevoren aan ons door of neem contact op!

Smoothie

Prijs per stuk
Huisgemaakte smoothie (0,25l.) van het seizoen Lees meer
Excl. BTW

Verse smoothies van seizoensfruit bij uw bedrijfslunch

Voor net dat beetje extra tijdens uw lunch kiest u voor een verse smoothie. Op basis van fruitsap of yoghurt en bereid met vers fruit van het seizoen zijn onze smoothies echt een verwennerij voor uw smaakpapillen. We voegen geen extra ingrediënten toe, waardoor ze een pure en gezonde aanvulling zijn op uw lunch. Met onze smoothies maken we van een gezonde lunch feestje op tafel! 

Voor degenen die de voorkeur geven aan melk of karnemelk, hebben we ook een assortiment biologische zuivelproducten om uit te kiezen. Misschien heeft u liever fruitsappen? Onze sappen zijn rechtstreeks uit de boomgaard geperst en heerlijk en vol van smaak. Alles om uw bedrijfslunch compleet te maken!

Bij Lunchbox Groningen begrijpen we dat dieetwensen en allergieën belangrijk zijn, en we doen er alles aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Raadpleeg onze veelgestelde vragen of neem contact met ons op voor vragen of speciale verzoeken. 

Een andere lunch online bestellen?

Naast bovenstaand assortiment kunt u bij ons ook onder andere broodjes, soepen, snacks, salades, fruit en zuivel bestellen voor uw kantoorlunch. U kunt zelfs eenvoudig complete lunchpakketten online bestellen, wel zo makkelijk! Wist u trouwens dat we gratis bezorgen op de industriegebieden Eemspoort, Euvelgunne en Driebond? Voor andere delen van de stad Groningen rekenen we slechts €10,- bezorgkosten per bestelling tussen 11:00 en 13:00. Op andere tijdstippen of in het weekend rekenen we v.a. €20,- bezorgkosten. Maak uw zakelijke lunch compleet en bekijk ons complete assortiment!

Bekijk het complete assortiment

De zekerheden van Lunchbox Groningen

Bezorgen of afhalen!

Bestellingen op Eemspoort, Driebond en Euvelgunne worden gratis bezorgd!

Altijd vers bereid!

Al onze lunches zijn met verse ingrediënten bereid. Geen kleffe weekendbollen, maar vers brood!

Rekening houdend met diëten

Geef het aan, wij houden rekening met allergieën en diëten!

Ruim belegd

Elke broodje is ruim belegd met verse producten huisgemaakte toppings of lekker belegd met roomboter!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Neem contact op