Vers fruit en yoghurt bestellen in Groningen

Vers fruit en yoghurt bestellen in Groningen was nog nooit zo eenvoudig en smaakvol! Bij Lunchbox Groningen begrijpen we dat een gezonde lunch pas echt compleet is met een portie vers fruit of een verfrissende yoghurt. Daarom kunt u bij ons ook gewoon een appel, banaan of Griekse yoghurt met noten bestellen. Bovendien bereiden we heerlijke verse fruitsalades met seizoensfruit om uw lunch nog smaakvoller te maken. Uw gezonde lunch met fruit of yoghurt wordt door ons bezorgd in en rondom Groningen.

Wij werken uitsluitend met verse producten. Geef daarom bij voorkeur uw bestelling 1 dag van tevoren aan ons door of neem contact op!

Handfruit

Prijs per stuk
Appel, banaan, sinaasappel of mandarijn Lees meer
Excl. BTW

Fruitsalade

Prijs per stuk
Beker vers fruit van het seizoen (150 gram) Lees meer
Excl. BTW

“Fruit & Yoghurt”

Prijs per stuk
Beker Griekse yoghurt met honing en seizoensfruit (175 gram) Lees meer
Excl. BTW

Nuts & Yoghurt

Prijs per stuk
Beker Griekse yoghurt met honing en walnoten (175 gram) Lees meer
Excl. BTW

Yoghurt met noten en fruit als heerlijke toevoeging op uw lunch

Ons aanbod van vers fruit en yoghurt is een geweldige manier om uw lunch af te sluiten met een gezonde lekkernij. Kies voor een knapperige appel, een sappige sinaasappel, of een heerlijke banaan om een hartige lunch met soep, belegde broodjes of een salade als toevoeging op uw lunch. Als u de voorkeur geeft aan zuivelproducten, dan bieden we naast onze zuiveldranken ook heerlijke Griekse yoghurt met fruit, honing en noten aan. Er is voor elk wat wils en onze opties zijn altijd heerlijk, voedzaam en gezond! 

Bent u meer van de smoothies? Een heerlijke mix van vers fruit, fruitsappen en/of yoghurt vindt u in onze huisgemaakte verse smoothies. Op basis van fruitsappen of yoghurt en met vers fruit uit het seizoen. Een cadeautje tijdens de lunch! Ook zuivel en fruitsappen kunt u bestellen bij Lunchbox Groningen. Wij hebben alles in huis om van uw bedrijfslunch een gezond en smakelijk succes te maken. 

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u speciale verzoeken heeft, we vinden samen altijd een passende oplossing.

Een andere lunch online bestellen?

Naast bovenstaand assortiment kunt u bij ons ook onder andere broodjes, soepen, snacks, salades, fruit en zuivel bestellen voor uw kantoorlunch. U kunt zelfs eenvoudig complete lunchpakketten online bestellen, wel zo makkelijk! Wist u trouwens dat we gratis bezorgen op de industriegebieden Eemspoort, Euvelgunne en Driebond? Voor andere delen van de stad Groningen rekenen we slechts €10,- bezorgkosten per bestelling tussen 11:00 en 13:00. Op andere tijdstippen of in het weekend rekenen we v.a. €20,- bezorgkosten. Maak uw zakelijke lunch compleet en bekijk ons complete assortiment!

Bekijk het complete assortiment

De zekerheden van Lunchbox Groningen

Bezorgen of afhalen!

Bestellingen op Eemspoort, Driebond en Euvelgunne worden gratis bezorgd!

Altijd vers bereid!

Al onze lunches zijn met verse ingrediënten bereid. Geen kleffe weekendbollen, maar vers brood!

Rekening houdend met diëten

Geef het aan, wij houden rekening met allergieën en diëten!

Ruim belegd

Elke broodje is ruim belegd met verse producten huisgemaakte toppings of lekker belegd met roomboter!

Heeft u vragen over uw bestelling?

Neem contact op