Foodfellas

Over ons

Foodfellas Lunch en Foodfellas Catering

Bij Foodfellas lunch draait alles om lunch op locatie. Voor vergaderingen, personeelsbijeenkomsten of bijvoorbeeld een evenement. Uw gemak staat bij ons centraal. Dat begint bij bestelgemak en ronden we af met een heerlijke verse lunch. Vanzelfsprekend compleet geleverd met sappen, melk, fruit en wat u verder maar wenst. En altijd op tijd!!

Foodfellas Lunch is een van de activiteiten van Foodfellas Catering.  Een op de Mediterrane keuken gerichte cateraar. Inmiddels zijn we ruim 15 jaar actief in Groninger Stad en Ommeland. We verzorgen met succes de catering op feesten, evenementen en zakelijke bijeenkomsten.

Persoonlijke aandacht om op uw wensen in te spelen vinden we erg belangrijk. Daarom zijn we lenig en flexibel georganiseerd. We schakelen snel voor zowel grote als kleine opdrachten. Voor zowel particulieren als bedrijven.

Hoewel ons hart in de keuken ligt, snappen we heel goed dat u graag volledig ontzorgd wilt worden. En een evenement een totaalbeleving is. Foodfellas helpt u graag met de gehele organisatie. Naast het verzorgen van eten en drinken kunt u daarom ook bij ons terecht voor bedienend personeel, logistiek en aankleding.

De zekerheden van Foodfellas

Foodfellas doet er alles aan om iedereen 100% tevreden te stellen. Of u nu een lunch nodig heeft voor een groot sporttoernooi, een personeelsuitje of een vergadering. Wij zorgen er voor. De lekkerste kantoorlunches in Groningen zijn daarom altijd: (1) met verse ingrediënten bereid (2) passend voor iedere gelegenheid: van 'makkelijk en snel' tot 'luxe en representatief' (3) te bestellen rekening houdend met allergieën en diëten (4) makkelijk te bestellen zonder account en snel geleverd op iedere locatie rondom Groningen (5) te betalen op factuur of contant