Foodfellas

Complete Lunch

Van ‘bolletje kaas’ tot complete lunch.

Laten we voorop stellen: wij zijn gek op eten. Vooral op lekker eten. En daar zorgen we dan ook graag voor. Daarom kunt u bij ons terecht voor een complete lunch met de heerlijkste vers gebakken broodjes belegd met de mooiste vleeswaren en kaassoorten. Met een vers sapje en glas koude melk is het feest helemaal compleet. Wij regelen het allemaal.

Tegelijkertijd snappen we erg goed dat een lunch soms gewoonweg functioneel moet zijn. Zodat je lekker met elkaar door kunt werken bijvoorbeeld. Dan kan een eenvoudig bolletje kaas of ham heerlijk zijn. Alleen al het gemak van niet de deur uit hoeven is dan al een genot.

Eet smakelijk!

complete lunch "Soep"

Toscaanse tomatensoep
1 broodje kaas
1 broodje ham

Melk/karnemelk/jus (0,25l.)
Fruitsalade van het seizoen

Prijs per persoon € 10,50

Aantal personen (min. 5)

Complete lunch "Brood"

2 broodjes "Luxe”
Bekertje fruitsalade (150 gram)

Melk/karnemelk/jus (0,25l.)
Huisgemaakte brownie

Prijs per persoon € 10,50

Aantal personen (min. 5)

De zekerheden van Foodfellas

Foodfellas doet er alles aan om iedereen 100% tevreden te stellen. Of u nu een lunch nodig heeft voor een groot sporttoernooi, een personeelsuitje of een vergadering. Wij zorgen er voor. De lekkerste kantoorlunches in Groningen zijn daarom altijd: (1) met verse ingrediënten bereid (2) passend voor iedere gelegenheid: van 'makkelijk en snel' tot 'luxe en representatief' (3) te bestellen rekening houdend met allergieën en diëten (4) makkelijk te bestellen zonder account en snel geleverd op iedere locatie rondom Groningen (5) te betalen op factuur of contant